Zakelijk inschrijfadres

Geschikt voor KvK inschrijving
Zakelijk inschrijfadres KvK
Wekelijks post scan service
Houdt zakelijk en privé gescheiden

Tarieven

Zakelijkpostadres.nl biedt flexibele en betaalbare pakketten aan die aansluiten op uw wensen. U kunt kiezen uit maand-, halfjaar- of jaarabonnementen. Voor het inschrijven van meerdere ondernemingen kunt u het beste contact opnemen. De onderstaande bedragen zijn exclusief BTW. Bij ons geen onverwachte of bijkomende kosten voor een zakelijk inschrijfadres!

Maandelijks contract

€50 Per maand

✔️ Betaling per maand € 50,- (automatische incasso).

✅ Maandelijks opzegbaar

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Halfjaar contract

€45,- per maand

✔️ Betaling per halfjaar € 270,-

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Jaarlijks contract

€40 per maand

✔️ Betaling per jaar € 480,-

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Pakket op maat? Meerdere inschrijvingen?

Voordelen van een zakelijk inschrijfadres

Zakelijk inschrijfadres welke geschikt is voor KvK inschrijving

Houdt zakelijk en privé gescheiden

Professionele uitstraling voor je bedrijf

Wekelijkse post-scan service

Goedkoper dan een kantoor

Veel gestelde Vragen over het Aanschaffen van een Zakelijk inschrijfadres

Elke week wordt uw post gesorteerd en gedigitaliseerd (gescand). Uw post ontvangt u elke week per e-mail. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Nadat u een huurovereenkomst van ons hebt ontvangen, kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen via de KvK. Dit geldt ook voor een nog op te richten onderneming. Daarnaast kunt u uw bedrijf zowel post- als bezoekadres inschrijven bij de KvK.

Uw bedrijf kunt u inschrijven op de volgende kantooradressen:

 1. Nimrodstraat 13
  5042 WX Tilburg
 2. Geurdeland 17g
  6673 DR Andelst
 3. Meutestraat 14
  5042 XK Tilburg

Zodra u de benodigde documenten en informatie hebt aangeleverd, ontvangt u veelal binnen 24 uur de door ons ondertekende huurovereenkomst.

Voor ons is er geen verschil tussen een Virtueel kantoor en een Zakelijk Inschrijfadres. Met de huurovereenkomst kunt u het post- en bezoekadres bij de Kamer van Koophandel wijzigen. Daarna ontvangt u wekelijks de post via de mail.

Heeft u meer informatie nodig? U kunt ons bellen via 0488-234040 of het onderstaand contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ons bereiken via de mail: info@zakelijkpostadres.nl

Heeft u vragen over een zakelijk inschrijfadres? Aarzel niet om ze te stellen.

Zakelijk inschrijfadres voor nieuwe en bestaande bedrijven

Hebt u een eigen bedrijf, maar geen behoefte aan een vast kantoor? Dan is Zakelijk Inschrijfadres een ideale oplossing voor u! Via ons kunt u uw (nog op te richten) bedrijf voorzien van een KvK postadres en vestigingsadres. Zakelijkpostadres.nl biedt u alle voordelen van een vast kantoor, zonder dat u hoeft te investeren in een fysieke omgeving. Via onze huurovereenkomst kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen of de post laten leveren. Daarnaast wordt u voorzien van wekelijkse digitale postservice.

Zakelijk inschrijfadres gebruiken als inschrijfadres KvK

Zakelijk Inschrijfadres biedt voordelen als u een starter bent die nog niet durft te investeren in een kantoor. Een ondernemer bent en uw eigen privéadres wilt afschermen in het KvK Handelsregister. Op zoek bent naar een partij die uw post sorteert, scant en deze per e-mail naar u toestuurt. Als u op reis gaat of als u in het buitenland woont, dan is inschrijfadres KvK een ideale oplossing voor u.

Is een inschrijfadres KvK toegestaan?

Een regulier postbus kunt u niet gebruiken als een inschrijfadres KvK. De Kamer van Koophandel heeft enkele eisen waar een zakelijk inschrijfadres aan moet voldoen. U dient een zakelijk inschrijfadres te nemen waar u ook de mogelijkheid wordt geboden om fysiek te kunnen werken. Het inschrijfadres KvK van Zakelijkpostadres.nl voldoet aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Wilt u een zakelijk inschrijfadres voor de KvK huren? Bekijk dan ons aanbod van verschillende huurovereenkomsten.

Met welke rechtsvorm kan ik een zakelijk inschrijfadres huren dat geschikt is als inschrijfadres KvK?

Zakelijk Inschrijfadres is voor alle ondernemers bedoeld. Hierbij kunt u denken aan een eenmanszaak, ZZP, Freelancers, Besloten vennootschap, Vennootschap onder firma, Stichting en Vereniging.

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Zakelijk inschrijfadres

dhr. H.D. (Deniz) Gercek

Zakelijk inschrijfadres

dhr. T. (Teun) Eimers

Hoe kunt u een zakelijk inschrijfadres aanvragen?

 1. Kies uw abonnement

  Bovenaan de pagina kunt u een keuze maken uit drie verschillende huurpakketten die het beste bij uw past. U kunt kiezen uit maandelijkse, halfjaarlijks of jaarlijkse betaling van de huurtermijnen. Betaalt u halfjaarlijks of jaarlijks, dan krijgt u korting. In de pakketten zitten verder geen verschillen in de service.
 2. Gegevens & betaling

  Na het selecteren van een abonnement wordt u naar de afrekenpagina geleid, waar u uw gegevens kunt invoeren en vervolgens kunt betalen.
 3. Huurovereenkomst

  Zodra de betaling is verwerkt, ontvangt u een e-mail met het verzoek om gegevens aan te leveren voor het opstellen van de huurovereenkomst. Zodra u de gegevens hebt aangeleverd, zullen wij de huurovereenkomst opstellen en deze naar u toesturen.
 4. Inschrijfadres KvK

  Met de huurovereenkomst kunt u uw bedrijf direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook kunt u met de huurovereenkomst een adreswijziging doorvoeren van een bestaande onderneming.
 5. Zakelijk inschrijfadres is een Feit!

  Uw eigen Zakelijk inschrijfadres op het adres Nimrodstraat 13 te Tilburg of Geurdeland 17 G te Andelst is een feit! Wij scannen wekelijks uw post en sturen het via de e-mail naar u toe!
Zakelijk inschrijfadres Inschrijfadres KvK