Zakelijk adres

Geschikt voor KvK inschrijving
Zakelijk adres KvK
Wekelijks post scan service
Houdt zakelijk en privé gescheiden

Tarieven

Zakelijkpostadres.nl biedt flexibele en betaalbare pakketten aan die aansluiten op uw wensen. U kunt kiezen uit maand-, halfjaar- of jaarabonnementen. Voor het inschrijven van meerdere ondernemingen kunt u het beste contact opnemen. De onderstaande bedragen zijn exclusief BTW. Bij ons geen onverwachte of bijkomende kosten voor een Zakelijk Adres!

Maandelijks contract

€50 Per maand

✔️ Betaling per maand € 50,- (automatische incasso).

✅ Maandelijks opzegbaar

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Halfjaar contract

€45,- per maand

✔️ Betaling per halfjaar € 270,-

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Jaarlijks contract

€40 per maand

✔️ Betaling per jaar € 480,-

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Pakket op maat? Meerdere inschrijvingen?

Voordelen van een zakelijk adres

Zakelijk adres welke geschikt is voor KvK inschrijving

Houdt zakelijk en privé gescheiden

Professionele uitstraling voor je bedrijf

Wekelijkse post-scan service

Goedkoper dan een kantoor

Veel gestelde Vragen over het Aanschaffen van een zakelijk adres

Elke week wordt uw post gesorteerd en gedigitaliseerd (gescand). Uw post ontvangt u elke week per e-mail. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Nadat u een huurovereenkomst van ons hebt ontvangen, kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen via de KvK. Dit geldt ook voor een nog op te richten onderneming. Daarnaast kunt u uw bedrijf zowel post- als bezoekadres inschrijven bij de KvK.

Uw bedrijf kunt u inschrijven op de volgende kantooradressen:

 1. Nimrodstraat 13
  5042 WX Tilburg
 2. Geurdeland 17g
  6673 DR Andelst
 3. Meutestraat 14
  5042 XK Tilburg

Zodra u de benodigde documenten en informatie hebt aangeleverd, ontvangt u veelal binnen 24 uur de door ons ondertekende huurovereenkomst.

Voor ons is er geen sprake van een verschil. Met de huurovereenkomst kunt u het post- en bezoekadres bij de Kamer van Koophandel wijzigen. Daarna ontvangt u wekelijks de post via de mail.

Heeft u meer informatie nodig? U kunt ons bellen via 0488-234040 of het onderstaand contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ons bereiken via de mail: info@zakelijkpostadres.nl

Heeft u vragen over een zakelijk adres? Aarzel niet om ze te stellen.

Zakelijk Adres voor nieuwe en bestaande bedrijven

Hebt u een eigen bedrijf, maar geen behoefte aan een vast kantoor? Dan is Zakelijkpostadres.nl een ideale oplossing voor u! Via ons kunt u uw (nog op te richten) bedrijf voorzien van een zakelijk adres dat geschikt is voor de KvK. Zakelijkpostadres.nl biedt u alle voordelen van een vast kantoor, zonder dat u hoeft te investeren in een fysieke omgeving. Via onze huurovereenkomst kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen of de post laten leveren. Daarnaast wordt u door zakelijk postadres voorzien van wekelijkse digitale postservice.

Zakelijk adres gebruiken voor KvK inschrijving

Zakelijk Adres biedt voordelen als u een starter bent die nog niet durft te investeren in een kantoor. Een ondernemer bent en uw eigen privéadres wilt afschermen in het KvK Handelsregister. Op zoek bent naar een partij die uw post sorteert, scant en deze per e-mail naar u toestuurt. Als u op reis gaat of als u in het buitenland woont, dan is zakelijk adres een ideale oplossing voor u.

Is een zakelijk adres toegestaan?

Een regulier postbus kunt u niet gebruiken als een zakelijk adres. De Kamer van Koophandel heeft enkele eisen waar een zakelijk adres aan moet voldoen. U dient een zakelijk kvk adres te nemen waar u ook de mogelijkheid wordt geboden om fysiek te kunnen werken. Het zakelijk adres van Zakelijkpostadres.nl voldoet aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Wilt u een zakelijk adres voor de KvK huren? Bekijk dan ons aanbod van verschillende huurovereenkomsten.

Met welke rechtsvorm kan ik een zakelijk adres huren dat geschikt is als zakelijk adres KvK?

Zakelijk Adres is voor alle ondernemers bedoeld. Hierbij kunt u denken aan een eenmanszaak, ZZP, Freelancers, Besloten vennootschap, Vennootschap onder firma, Stichting en Vereniging.

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Zakelijk Adres

dhr. H.D. (Deniz) Gercek

Zakelijk Adres

dhr. T. (Teun) Eimers

Hoe kunt u een zakelijk adres aanvragen?

 1. Kies uw abonnement

  Bovenaan de pagina kunt u een keuze maken uit drie verschillende huurpakketten die het beste bij uw past. U kunt kiezen uit maandelijkse, halfjaarlijks of jaarlijkse betaling van de huurtermijnen. Betaalt u halfjaarlijks of jaarlijks, dan krijgt u korting. In de pakketten zitten verder geen verschillen in de service.
 2. Gegevens & betaling

  Na het selecteren van een abonnement wordt u naar de afrekenpagina geleid, waar u uw gegevens kunt invoeren en vervolgens kunt betalen.
 3. Huurovereenkomst

  Zodra de betaling is verwerkt, ontvangt u een e-mail met het verzoek om gegevens aan te leveren voor het opstellen van de huurovereenkomst. Zodra u de gegevens hebt aangeleverd, zullen wij de huurovereenkomst opstellen en deze naar u toesturen.
 4. Inschrijven zakelijk adres KvK

  Met de huurovereenkomst kunt u uw bedrijf direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook kunt u met de huurovereenkomst een adreswijziging doorvoeren van een bestaande onderneming.
 5. Zakelijk adres is een Feit!

  Uw eigen Zakelijk adres op het adres Nimrodstraat 13 te Tilburg of Geurdeland 17 G te Andelst is een feit! Wij scannen wekelijks uw post en sturen het via de e-mail naar u toe!
Zakelijk adres KvK