Inschrijven KvK zonder adres

Geschikt voor KvK inschrijving
Een geldig Vestigingsadres voor KvK
Wekelijks post scan service
Houdt zakelijk en privé gescheiden

Tarieven

Zakelijkpostadres.nl biedt flexibele en betaalbare pakketten aan die aansluiten op uw wensen. U kunt kiezen uit maand-, halfjaar- of jaarabonnementen. Voor het inschrijven van meerdere ondernemingen kunt u het beste contact opnemen. De onderstaande bedragen zijn exclusief BTW. Bij ons geen onverwachte of bijkomende kosten!

Halfjaar contract

€45,- per maand

✔️ Betaling per halfjaar € 270,-

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Jaarlijks contract

€40 per maand

✔️ Betaling per jaar € 480,-

✔️ Vestigingsadres voor de KvK

✔️ Werkplek

✔️ Inclusief wekelijkse post-scan service

✔️ Geen Waarborgsom

Pakket op maat? Meerdere inschrijvingen?

Voordelen van een zakelijk postadres

Zakelijk postadres welke geschikt is voor KvK inschrijving

Houdt zakelijk en privé gescheiden

Wekelijkse post-scan service

Goedkoper dan een kantoor

Professionele uitstraling voor je bedrijf

FAQ | Veel gestelde vragen

Elke week wordt uw post gesorteerd en gedigitaliseerd (gescand). Uw post ontvangt u elke week per e-mail. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Nadat u een huurovereenkomst van ons hebt ontvangen, kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen via de KvK. Dit geldt ook voor een nog op te richten onderneming. Daarnaast kunt u uw bedrijf zowel post- als bezoekadres inschrijven bij de KvK.

Uw bedrijf kunt u inschrijven op de volgende kantooradressen:

  1. Nimrodstraat 13
    5042 WX Tilburg
  2. Geurdeland 17g
    6673 DR Andelst
  3. Meutestraat 14
    5042 XK Tilburg

Zodra u de benodigde documenten en informatie hebt aangeleverd, ontvangt u veelal binnen 24 uur de door ons ondertekende huurovereenkomst.

Voor ons is er geen sprake van een verschil. Met de huurovereenkomst kunt u het post- en bezoekadres bij de Kamer van Koophandel wijzigen. Daarna ontvangt u wekelijks de post via de mail.

Heeft u meer informatie nodig? U kunt ons bellen via 0488-234040 of het onderstaand contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ons bereiken via de mail: info@zakelijkpostadres.nl

Heeft u vragen over Inschrijven KvK zonder adres? Aarzel niet om ze te stellen.

Hoe vraag ik een zakelijk postadres aan?

01

Kies uw abonnement

Kies uw pakket uit van maandelijkse, halfjaarlijks of jaarlijkse betaling van de huurtermijnen.
02

Gegevens & betaling

Na het selecteren van een abonnement wordt u naar de afrekenpagina geleid, waar u uw gegevens kunt invoeren en vervolgens kunt betalen.
03

Huurovereenkomst

Zodra de betaling is verwerkt, ontvangt u een e-mail met het verzoek om gegevens aan te leveren voor het opstellen van de huurovereenkomst. Zodra u de gegevens hebt aangeleverd zullen wij de huurovereenkomst opstellen en deze naar u toesturen.
04

Inschrijven KvK

Met de huurovereenkomst kunt u uw bedrijf direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook kunt u met de huurovereenkomst een adreswijziging doorvoeren van een bestaande onderneming.
05

Zakelijk Postadres is een Feit!

Uw eigen Zakelijk Postadres op het adres Meutestraat 14 te Tilburg, Nimrodstraat 13 te Tilburg of Geurdeland 17g te Andelst is een feit! Wij scannen wekelijks uw post en sturen het via de e-mail naar u toe!
Zakelijk postadres KvK postadres

Over zakelijkpostadres.nl

Hebt u een eigen bedrijf, maar geen behoefte aan een vast kantoor? Dan is Zakelijkpostadres.nl een ideale oplossing voor u! Via ons kunt u uw (nog op te richten) bedrijf voorzien van een postadres en vestigingsadres. Zakelijkpostadres.nl biedt u alle voordelen van een vast kantoor, zonder dat u hoeft te investeren in een fysieke omgeving. Via onze huurovereenkomst kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen of de post laten leveren. Daarnaast wordt u voorzien van wekelijkse digitale postservice.

Voor wie is Zakelijkpostadres.nl de ideale oplossing?

Zakelijk Postadres biedt voordelen als u een starter bent die nog niet durft te investeren in een kantoor. Een ondernemer bent en uw eigen privéadres wilt afschermen in het KvK Handelsregister. Op zoek bent naar een partij die uw post sorteert, scant en deze per e-mail naar u toestuurt.

Voor welke ondernemingsvormen is Zakelijkpostadres.nl geschikt?

Inschrijven KvK zonder adres is voor alle ondernemers bedoeld. Hierbij kunt u denken aan een eenmanszaak, ZZP, Freelancers, Besloten vennootschap, Vennootschap onder firma, Stichting en Vereniging.

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Inschrijven KvK zonder adres

dhr. H.D. (Deniz) Gercek

Inschrijven KvK zonder adres

dhr. T. (Teun) Eimers