Over zakelijkpostadres.nl

Hebt u een eigen bedrijf, maar geen behoefte aan een vast kantoor? Dan is Zakelijkpostadres.nl een ideale oplossing voor u! Via ons kunt u uw (nog op te richten) bedrijf voorzien van een postadres en vestigingsadres. Zakelijkpostadres.nl biedt u alle voordelen van een vast kantoor, zonder dat u hoeft te investeren in een fysieke omgeving. Via onze huurovereenkomst kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen of de post laten leveren. Daarnaast wordt u voorzien van wekelijkse digitale postservice.

Voor wie is Zakelijkpostadres.nl de ideale oplossing?

Zakelijk Postadres biedt voordelen als u een starter bent die nog niet durft te investeren in een kantoor. Een ondernemer bent en uw eigen privéadres wilt afschermen in het KvK Handelsregister. Op zoek bent naar een partij die uw post sorteert, scant en deze per e-mail naar u toestuurt.

Voor welke ondernemingsvormen is Zakelijkpostadres.nl geschikt?

Zakelijk Postadres is voor alle ondernemers bedoeld. Hierbij kunt u denken aan een eenmanszaak, ZZP, Freelancers, Besloten vennootschap, Vennootschap onder firma, Stichting en Vereniging.

Zakelijk postadres

dhr. H.D. (Deniz) Gercek

KvK postadres

dhr. T. (Teun) Eimers

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Heeft u vragen over een zakelijk postadres? Aarzel niet om ze te stellen.

Voordelen van een zakelijk postadres

Zakelijk postadres welke geschikt is voor KvK inschrijving

Houdt zakelijk en privé gescheiden

Wekelijkse post-scan service

Goedkoper dan een kantoor

Professionele uitstraling voor je bedrijf

FAQ | Veel gestelde vragen

Elke week wordt uw post gesorteerd en gedigitaliseerd (gescand). Uw post ontvangt u elke week per e-mail. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Nadat u een huurovereenkomst van ons hebt ontvangen, kunt u het adres van uw bedrijf wijzigen via de KvK. Dit geldt ook voor een nog op te richten onderneming. Daarnaast kunt u uw bedrijf zowel post- als bezoekadres inschrijven bij de KvK.

Uw bedrijf kunt u inschrijven op de volgende kantooradressen:

  1. Nimrodstraat 13
    5042 WX Tilburg
  2. Geurdeland 17g
    6673 DR Andelst
  3. Meutestraat 14
    5042 XK Tilburg

Zodra u de benodigde documenten en informatie hebt aangeleverd, ontvangt u veelal binnen 24 uur de door ons ondertekende huurovereenkomst.

Voor ons is er geen sprake van een verschil. Met de huurovereenkomst kunt u het post- en bezoekadres bij de Kamer van Koophandel wijzigen. Daarna ontvangt u wekelijks de post via de mail.

Heeft u meer informatie nodig? U kunt ons bellen via 0488-234040 of het onderstaand contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ons bereiken via de mail: info@zakelijkpostadres.nl